Over ons

We werken graag aan projecten die zich op een positieve manier onderscheiden. Hoe we dat doen, leggen we graag uit.

Wat drijft ons?

Lange termijn projecten

Door het werken aan lange termijn projecten, leren wij onze klant goed kennen, wat zich uitbetaalt in het resultaat. We werken volgens de scrum methodiek, waarin wij vasthouden aan sprints van twee weken.

Onderscheid

Een website is het voornaamste uithangbord van ieder bedrijf en daarom creƫren we graag iets unieks. We focussen ons op de ontwikkeling van interactieve websites, webapplicaties en platforms die zich onderscheiden.

Soepel werkproces

Wij streven naar duidelijke afspraken, snelle en transparante communicatie en een hoge betrokkenheid. Dit streven zorgt ervoor dat we met veel enthousiasme en bereidheid aan ieder project werken.

Wie zijn we?

Marvin Zuiderhoek
Designer

marvin@avocado-media.nl

Sem Ammerlaan
Webdeveloper

sem@avocado-media.nl

Menno van Elsas
Webdesigner

menno@avocado-media.nl

Wat doen we?

Ontwerp

Huisstijl, logo, UX, wireframes; het ontwerp biedt houvast voor een succesvol verloop van ieder project. Dit doen we samen met de klant; die kent zijn bedrijf namelijk beter dan wij.

Development

Afhankelijk van het project, bouwen wij in een systeem dat het meest geschikt is, zoals React, PHP of WordPress. Aan de hand van sprints houden we de voortgang transparant.

Onderhoud

Backups, updates, verbeteringen; na de oplevering onderhouden wij de website en maken we inzichtelijk op welke vlakken we kunnen verbeteren. Deze verbeteringen passen wij vervolgens graag toe.